Alles over de unieke Quooker Zwart

Alles over de unieke Quooker Zwart

Alles over de unieke Quooker Zwart

Keukencentrum Midden Nederland

Deel dit bericht:

Zinderend koud en verkoelend warm! De nieuwe Quooker met gracieus zwarte finish is een ware eyecatcher in de keuken. Mysterieus, een tikje duister en toch een allemansvriend. Met zijn simpele lijnen en zwarte finish past de Quooker perfect in elk interieur. Combineer de Quooker met beton voor een sobere industriële look of ga juist voor luxe met rijke, chique materialen als marmer, graniet en messing. Ervaar het gemak en de luxe van de Quooker zelf in onze showroom!

Energiezuinig water koken 

De Quooker Zwart is, naast zijn luxe uitstraling, ook nog eens bijzonder zuinig. De Quooker boiler is de meest duurzame investering voor in de keuken en wordt gewaardeerd met Energielabel A! Een Quooker bestaat uit twee delen: een kokendwaterkraan óp het aanrecht en een klein reservoir eronder, waarin het water op 110º bewaard wordt. Dit is een vacuüm getrokken reservoir die op de waterleiding wordt aangesloten. De warmte kan nergens naartoe en wordt hierdoor veel langer vastgehouden. Daardoor is er maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir op temperatuur te houden. De Quooker wordt hierdoor nóg energiezuiniger. Wanneer je kokend water uit de kraan tapt, stroomt er onder het aanrecht meteen vers water het reservoir in.

Meerdere Quooker Zwart modellen

De Quooker kraan met zwarte finish bestaat uit twee verschillende modellen: de zwarte Fusion Square en Fusion Round, oftewel met een strakke rechte of sierlijke ronde uitloop. Om het unieke plaatje compleet te maken is de bijpassende zeeppomp ook in het zwart verkrijgbaar.

Blijf altijd op de hoogte

Mis geen nieuws

Ontdek alle mogelijkheden van de Quooker CUBE

Quooker staat al jaren bekend om zijn innovatieve ideeën en high design kranen waarmee je, zonder enige moeite, zo toegang hebt tot kokend water. Handig voor als het eten snel op tafel moet staan. Quooker voegt hier nu haar laatste design aan toe: de innoverende Quooker CUBE.