Perfect matchend​

Waarom zou je de stijl en sfeer van je keuken niet doortrekken naar je woonkamer of andere ruimte van je huis?

Met een wand- of woonmeubel in de stijl van je keuken creëer je een eigen en unieke sfeer. Wat dacht je van dit prachtige wandmeubel? Uitgevoerd in zwart staal met warm houten legplanken. De perfecte combinatie met de zwarte keuken!

In het wandmeubel vinden je leukste en mooiste spulletjes hun plek. Er is ruimte genoeg voor serviesgoed, glaswerk en bijvoorbeeld leuke accessoires! 

Strak en toch gezellig

Het wandmeubel heeft een strakke afwerking. Door ‘m aan te kleden met leuke en sfeervolle accessoires zoals (kook)boeken, schaaltjes, serveerplanken, kommetjes en glaswerk, geef je er een gezellige touch aan.

Ook het hout dat gebruikt is voor de legplanken benadrukt die warme ‘je voelt je welkom’- sfeer. 

Opvallend element

Een regelrechte eyecatcher! Om dit wandmeubel kun je niet heen. Prachtig uitgevoerd op smalle stijlvolle pootjes van zwart met houtdetail, heeft dit meubel je naast opbergruimte ook echt de allure van een showkast.

Vul ‘m met accessoires of serviesgoed. Zet er glaswerk in of een mooie plant. In deze kast komt werkelijk alles tot zijn recht!

Echt iets bijzonders

Wandplanken uitgevoerd in hetzelfde materiaal als het werkblad van je keuken. De vierkante zwartstalen plankdragers lijken de planken bijna zwevend te dragen.

Een bijzondere en unieke aanvulling op je keuken en naast een opvallend accent ook extra ruimte om spullen op te bergen of ten toon te stellen.