Je kunt alles kwijt

De bijkeuken is een ideale plek om spullen op te bergen. Schoenen, schoonmaakmiddelen, klusapparatuur, schoenpoetsmiddelen en noem maar op. Wij snappen dat als geen ander. Maar we begrijpen ook dat een bijkeuken al snel rommelig kan ogen.

Dat kun je makkelijk oplossen door je bijkeuken te voorzien van praktische en handige opbergmeubelen. Overal is aan gedacht! Lades, diepe kasten, opbergrekken, schoenenplanken; er is zelfs plek voor je wasmachine en wasdroger. En alles prachtig opgeborgen achter deuren of in laden.

Extra spoelgedeelte

Heb je de ruimte, dan is een extra spoelgedeelte in de bijkeuken (of garage) een fantastische aanwinst! Handig voor om zaken af te spoelen en schoon te maken die je niet in je keuken wilt hebben. Modderige laarzen, speelgoed uit de zandbak, een plant verpotten of een bos verse bloemen op de vaas zetten: een extra werkblad met spoelgedeelte komt altijd van pas!

Wanneer je de ruimte dan ook nog voorziet van praktische kasten en opbergmogelijkheden, wordt die vaak zo rommelige bijkeuken, berging of garage ineens een (meer dan) opgeruimde plek!

 

Overzicht

Iedereen heeft spulletjes die niet dagelijks gebruikt worden. Emmers, tuinspullen, schoenpoetsmiddelen etc. etc.

Zomerschoenen staan in de winter vaak in de weg in je kast. Winterjassen wil je eigenlijk niet aan de kapstok als het hartje zomer is. Maar wat doe je ermee? 

Door je bijkeuken, berging of garage slim in te richten ontstaat er een zee aan ruimte waarin alles overzichtelijk een plekje vindt.