De was wordt een feestje

Er zijn maar weinig mensen die er naar uitkijken om de was te doen. Het is een klusje dat moet gebeuren. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat als je het toch moet toen, het ook leuk en gemakkelijk wordt. In deze volledig ingerichte wasruimte ontbreekt het je aan niets. De wasruimte is optimaal ingedeeld om alle beschikbare ruimte te benutten ne te voorzien vam handige opbergruimte en praktische hulpmiddelen.

Handiger wordt 't niet

De wasmachine is klaar en je hangt blouses en overhemden uit op handige haakjes. Pantalons vinden hun plek op het praktische broekenrek. Voor spullen die in de wasdroger kunnen, hoef je niet meer te bukken. Zowel de wasmachine als -droger staan op comfortabele werkhoogte.

In de kastenwand is meer dan voldoende ruimte voor wasmiddelen, een strijkplank, de strijkbout en alles wat je verder nodig hebt. Eenmaal klaar met de werkzaamheden is alles snel weer opgeborgen en netjes achter een deur uit het zicht. Geïntegreerde wasmanden/bakken rekenen af met rondslingerend wasgoed.

Maak het gezellig

Aan gezelligheid hoeft het je natuurlijk niet te ontbreken in een waskamer. Praktisch is handig, maar het oog wil ook wat!

Door de kastenwand te combineren met een open wandrek, geef je de ruimte direct sfeer. Een plant en wat accessoires doen de rest. Creëer je eigen sfeer door kleur in bijvoorbeeld de frontjes van de kastenwand. Hier in sober grijs, maar net zo mooi en sfeervol in zwart of fris in helder wit. Aan jou de keus!

Zeg eens eerlijk: zo wordt de was toch gewoon een feestje?