Stijlvol, chique en superhandig

Wij vinden het een plaatje! Deze stijlvolle bijkeuken (laundry) uitgevoerd in chique zwart. En het allerbelangrijkste: deze laundry zit vol handoge opbergruimte en is zo ingedeeld dat je makkelijk en comfortabel de was kunt doen. De wasmachine en wasdroger zijn op hoogte geplaatst. Rondom vind je een zee aan opbergruimte om al je was benodigdheden aan het zicht te onttrekken. Dat staat wel zo opgeruimd!

Meer opbergruimte en ergonomische werkhoogte

Bukken is er niet meer bij! De was stop je op stahoogte in de trommel en verplaats je met hetzelfde comfort en gemak naar de droger. Onder de machines zijn handige opberglades aangebracht en een praktische plank om je was op te vouwen. In de diepe laden is meer dan voldoende ruimte voor wasmiddelen, je strijkbout of andere zaken die je nodig hebt en niet in het zicht wilt hebben. Was klaar, deuren dicht! Wat overblijft is een opgeruimde, strakke en prachtig ingerichte ruimte.

Praktische indeling

De kasten van de laundry zijn handig en praktisch ingedeeld. Planken, hoogte, slimme opbergmogelijkheden; we doen er alles aan om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Zo is er een handige plek om je strijkplank op te bergen en weer gemakkelijk uit te klappen. Daarnaast is er ruimte voor een wasrekje, strijkbout, wasmiddelen en andere middelen en zaken die je nodig hebt voor huishoudelijke klussen en karweitjes. Wat je ook opbergt; het zit netjes achter een deur of in een lade.

De indeling kun je overigens zelf bepalen. Want jij weet het beste wat je nodig hebt. Wij adviseren je overigens graag.