Alles in één!

Compact, stijlvol en alles wat je nodig hebt zit erin. Deze keuken geeft je een eiland, een barretje, een spoelgedeelte, een vaatwasser, heel veel kastruimte en als klap op de vuurpijl een handige werkplek met nóg meer opbergruimte.

Meubels in de stijl van je keuken

Praktisch, handig en vooral heel erg mooi! Door te kiezen voor meubels gemaakt in de stijl van je keuken kun je een kleine ruimte groots benutten. Want een kleine ruimte betekent niet dat je ook minder op te bergen hebt! Daarom geeft deze opstelling je letterlijk en figuurlijk de ruimte. 

Ingebouwd

Boiler en uittrekbare afvalemmer handig en compact ingebouwd in een keukenkastje onder de spoelbak. Wanneer je minder ruimte tot je beschikking hebt, moet je slim zijn.

Nog even aan het werk

De nieuwe variant van het aloude dressoir. Heel veel opbergruimte en een praktisch, uitklapbaar, bureaublad om nog even je laptop op open te klappen. Zet er een barkrukje bij en je hebt je eigen mini kantoortje gecreëerd. Klaar met je werk? Opklappen en wat je overhoudt is een strak afgewerkte kast vol opbergruimte en een opgeruimde uitstraling.