Stijlvol grijs

Dat grijs niet saai hoeft te zijn, bewijst deze keuken met royaal eiland en extra breed eilandframe. Het slank uitgevoerde aanrechtblad accentueert de rechte lijnen van deze opstelling. Met uitzondering van de koelvries-combinatie zijn de fronten greeploos afgewerkt. De koel- en vrieskast open je eenvoudig door de handige staafgreep. Door gebruik te maken van Wallsolutions als achterwand ontstaat er nog meer eenheid en rust. De ovens zijn ingebouwd in cubes en aan de achterwand bevestigd. Een echte eyecatcher van deze keuken.

Eenheid en sfeer

Durf je te kiezen voor één kleur? Het resultaat is verbluffend mooi. Eenheid en sfeer gegarandeerd! Het grijs geeft deze keuken een sobere maar toch chique en stijlvolle uitstraling. Er is meer dan voldoende kastruimte om al je keukenspullen op te bergen. Door te combineren met een lichte vloer, laat je de keuken er echt uitspringen.

Greeploos met grip

Is het greeploos of toch een greepje? Wij noemen het greeploos met grip. Hoewel er geen handgreep op de laden en kasten te vinden zijn, openen de deuren en laden toch super gemakkelijk. Het front is afgewerkt met een rand die tegelijkertijd fungeert als handgreepje. Stijlvol, slim en met grip!

Extra breed eilandframe

Wij vinden ‘m prachtig; dit extra brede eilandframe uitgevoerd in donker staal en donkere legborden. Naast ruimte voor mooie keukensullen herbergt dit eilandframe ook een afzuigunit boven het kookgedeelte.