Strak met warm hout

Deze keuken is donker, maar oogt toch zeker niet zwaar. Dat wordt mede veroorzaakt door het accent van warm hout en de servieskast met getinte glazen deuren.
Het eiland is uitgevoerd met een sfeervol eilandframe, dat ruimte biedt aan leuke accessoires. Door te kiezen voor greeploos krijgt deze keuken een strakke, moderne uitstraling. Is het geen plaatje?

Op grote hoogte

Mensen worden steeds langer. Maar ook als je een gemiddelde lengte hebt is een extra hoog werkblad fijn om aan te werken. Het werkblad van dit keukeneiland is 91 cm. hoog. Ontspannen en comfortabel koken; je zult zien dat die extra hoogte het verschil gaat maken!

Accent in hout

Opvallend en toch niet schreeuwerig aanwezig. Het accent in warm hout, dat is aangebracht op het eiland, geeft een bijzondere touch aan deze keuken. De gladde afwerking sluit perfect aan op de ladefronten. De keuze voor licht en warm hout geeft een mooi contrast met de verdere donkere uitstraling van deze schitterende keuken.

Eilandframe

Door gebruik te maken van een kookplaat met geïntegreerde afzuigunit, ontstaat er ruimte voor een stijlvol eilandframe. Uitgevoerd in donker staal met legborden van hetzelfde materiaal als de keuken. Hiermee creëer je naast een opvallend sfeerelement ook eenheid en rust in je keuken.