Zwart met geribbeld hout

Aan ruimte geen gebrek in deze keuken; in de hoge gesloten kasten kun je al je keukenspulletjes kwijt. Je pronkstukken vinden hun plek in de glaskast of in de open kast in het kookeiland. Het bijpassende wandmeubel verbindt keuken en woonkamer en maakt er een prachtig geheel van. Het geribbelde houten front geeft een verrassend speelse touch aan de verder strakke belijning. En vingerafdrukken? Die krijgen geen kans op het matzwarte front met anti-fingerprint technologie!

Unieke look

Achter deze combinatie van hout en zwart zit een zee aan mogelijkheden verborgen. Strakke lijnen, dichte kasten vol opbergruimte en een glaskast om je mooiste spullen voor het voetlicht te brengen. Het kookeiland neemt een prominente plaats in en vormt het centrale middelpunt van deze stijlvolle keuken. Het geribbelde houten front (Memory RI) geeft een verrassend speelse touch aan de verder strakke belijning.

Hoeveel ruimte wil je hebben?

Kasten kasten, kasten! Ruimte genoeg in deze keuken. Door gebruik te maken van een greeploos frontje creëer je een kastwand die als één geheel oogt.

Het geribbelde front zorgt een speels en bijzonder effect.

Memory RI

Bijzonder? Heel bijzonder! Gefineerd eiken front met een verticale nerfrichting. Het front heeft een latjesoptiek. De tussenliggende groeven geven het geheel een bijzonder Japans Scandinavisch karakter. Memory RI is verkrijgbaar in vier houttinten en in zwart.