Gezellig, licht en speels

Licht en gezellig, deze twee begrippen typeren deze keuken het best. De sfeer laat zich vooral zien in de keuze voor de tint hout, de combinatie met het tegelwerk en de vele planken en open opbergruimtes waardoor al snel een knusse sfeer ontstaat. De speelse opstelling en opvallende details als halfopen laden geven net dat extra accent.

Glaskasten

Bij een keuken als deze kan een glaskast bijna niet ontbreken. Bij dit exemplaar is gekozen voor helder glas met een roedeverdeling. Dat geeft meteen dat extra gezellige gevoel. In de kasten is genoeg ruimte voor je mooiste serviesstukken of bijzondere accessoires.

Kookboeken gezocht

Wandplanken in hout, rustend in donkerstalen rechthoeken. Stijlvolle en sfeer verhogende wandaankleding. Vul met accessoires, een plant of wat je ook maar mooi vindt. Hou je van koken? Een wandplank als deze roept gewoon om een rijtje kookboeken!

Gezellig dichtbij

Schuif aan voor een diner voor twee, een lekkere lunch of een goed gesprek tijdens het koken. Deze bar nodigt uit om aan te schuiven. Door te kiezen voor een kruk met dezelfde houtkleur zitting als de keuken creƫer je rust en eenheid.