In één woord stijlvol!

Licht, ruimte, klasse en stijl. Een prachtig voorbeeld van houtbeleving in optima forma. Een royaal eiland, hoge kasten, handige lades, een Wall Solutions achterwand en een eetkamertafel die uitloopt uit het eiland. Deze keuken heeft het allemaal!

Zwart en hout

Zwart en hout; het blijft een ijzersterke combinatie. Stijlvol en warm, strak en toch een beetje stoer door de zwarte apparatuur, spoelbak en kraan. Maar deze keuken is meer dan alleen een mooi plaatje. De praktische indeling en volop opbergruimte maken ‘m zeer handig en comfortabel in gebruik. 

Wall solutions

Wall solutions is een prachtige optie om een achterwand praktisch in te delen en een fantastische uitstraling te geven. De smalle wandplanken bieden ruimte aan je mooiste spulletjes en lijken op te gaan in de wand. Wall solutions kent vele opties en mogelijkheden. Vraag ons er eens naar!

New Dimensions

New Dimensions; nieuwe afmetingen. De naam zegt het al. New Dimensions onderkasten zijn hoger en dieper en bieden niet alleen meer werkcomfort maar ook meer ruimte. Mensen worden langer, maar ook als je niet langer dan gemiddeld bent, is een extra hoog werkblad erg prettig. Kom het eens proberen bij ons in de showroom!