Stoere krachtpatser

We kunnen deze keuken niet anders omschrijven; een stoere krachtpatser is ‘t! De combinatie van het zwarte hout van de fronten met het witte natuurstenen werkblad en de robuuste houten bar, zorgt voor een statement van jewelste. Het greeploze front van de kasten in de achterwand geeft rust. In de onderkasten zorgt de ronde knop-handgreep voor een mooi accent.

Zwart-wit

Een mooi contrast; robuust zwart hout met glad, glanzend wit gemarmerd natuursteen. De zwarte spoelbak maakt de combinatie van kleuren en materialen compleet. Stoer en eenvoudig, gedurfd en sfeervol.

Ronde knop

Wij vinden ‘m goed gevonden. Deze ronde knop van zwart staal matcht perfect bij deze keuken. Door de ruwere afwerking is de knop zeer comfortabel in gebruik. Opvallend onopvallend en dat is precies waar deze keuken om vraagt.

Hout in alle soorten en maten

De sfeer en uitstraling van je houten keuken worden ook bepaald door de verticale belijning op de frontjes. Kies je voor een breed profiel of juist een smalle plankbreedte? Helemaal glad kan natuurlijk ook!  En wil je veel noesten of juist weinig? In onze showroom hebben kunnen we je veel voorbeelden laten zien.