Keukeninspiratie

Ook wanneer je al aardig (of zelfs heel goed) weet wat je wilt of leukt vindt, kan het goed zijn jezelf te laten inspireren. Dat kan heel goed op onze website en in onze showroom! We zijn op de hoogte van alle nieuwe trends en ontwikkelingen en kunnen je veel laten zien er ervaren! Je bent meer dan welkom!

Industriële uitstraling met een metalen plafondframe

Een verrassend sfeervol item in iedere keuken. Met een plafondframe kies je voor extra opbergruimte en geef je je mooiste accessoires een prominente plek. In combinatie met een kookplaat met geïntegreerde afzuiging is het plafondframe ook goed te plaatsen boven het kookgedeelte in je keuken. Leuk voor kruiden, stoere pannen, een plant… de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kleuren combineren

Kies voor kleur, kies voor contrast! Het combineren van kleuren maakt dat je keuken echt helemaal jouw keuken wordt. Uniek in zijn soort, want jij hebt de kleuren gecombineerd. Kies je voor contrast? Gedurfd maar super chique! Ook de combinatie van een donkere kleur met licht hout geeft een exclusieve uitstraling aan een keuken. Kom kijken en combineren!

Creatieve wandoplossingen

Maak de achterwand onderdeel van je keuken. Het kan met Wall Solutions. Prachtige wandoplossingen waarbij je de achterwand van je keuken een bijzondere uitstraling geeft. Handige wandplankjes -die je steeds weer op een andere plek in de wand kunt bevestigen- zorgen voor een speels effect. Een mooie plek voor kookboeken, kruiden en/of accessoires. De wanden zijn uit te voeren in de stijl en sfeer van je keuken. Of kies voor contrast!

Makkelijk te openen, zonder je handen te gebruiken

Een kast openen zonder je handen te gebruiken; dat is handig! De perfectie oplossing voor je afvalemmer bijvoorbeeld! Wil je iets in de afvalemmer werpen? Beweeg eenvoudig je voet onder het frontje en de kast opent zich vanzelf. Sluiten gaat op dezelfde manier. Dat is nu wat we noemen optimaal gebruiksgemak!

Cubes

Een compleet nieuwe manier om apparatuur in een keuken op te nemen: de cubes! Strakke kubussen waar de inbouwapparatuur precies in past. Cubes geven je keuken een bijzondere en opvallende look. Uitstekend te combineren met een moderne, strakke, keuken. Maar ook prima passend bij een industriële of klassiekere keuken.

Wijnbewaarkast

Ben jij een wijnliefhebber? Dan mag deze wijnbewaarkast niet ontbreken in je keuken. De wijnbewaarkast is het zusje van de wijnklimaatkast. Zonder temperatuurinstelling maar mét de luxe uitstraling waar iedere wijnliefhebber blij van wordt. De houten legborden geven de wijnbewaarkast haar karakteristieke uitstraling.
Een aanwinst voor iedere keuken.