Keukenrenovatie

Toe aan iets anders maar geen compleet nieuwe keuken? Een keukenrenovatie verandert je oude keuken weer in een plek waar je graag komt. Onder de naam SecondLife verzorgen we complete keukenrenovaties. Wat dacht je van het vervangen van oude fronten? Dat ziet er meteen heel anders uit!

Wij hebben verschillende uitvoeringen in meerdere kleuren beschikbaar. Maar je kunt ook nog een stapje verder gaan door ook lades, werkblad en apparatuur te vervangen. Zonder hak- en breekwerk, maar met een paar simpele ingrepen steken we je oude keuken in een nieuw jasje!

Een kleine ingreep

Het lijkt een compleet nieuwe keuken, maar feitelijk hebben we alleen de fronten, afzuigkap en achterwand aangepast. En wat een verschil! Van gedateerd naar strak en modern!

Van kersen naar zwart

Een keuken zoals je ‘m in veel woningen nog ziet; de kersen-keuken. Qua opstelling is er niets op aan te merken en de apparatuur voldeed ook nog prima. Maar de smaak van de nieuwe bewoners was het niet. Het was zonde om de hele keuken eruit te halen. Wij hadden de oplossing!

Wat een plaatje!

Dezelfde indeling, deels dezelfde apparatuur maar wat een verschil. Deze keuken in kersenkleur is door het vervangen van de frontjes door zwarte greeploze ineens twintig jaar jonger geworden! De nieuwe visgraatvloer maakte het af. Wow, wat een plaatje!

Een echte transformatie

Van zeer gedateerd naar helemaal van nu. Deze compacte opstelling maakte door het vervangen van de fronten en het toevoegen van wat nieuwe apparatuur een complete transformatie door. En dat zonder hakken en breken!

Helemaal in het nieuw

Nieuwe apparatuur, nieuwe fronten, nieuwe kraan, werkblad en spoelbak. Maar…. alles op de oude plek! Een nieuwe keuken zonder hak- en breekwerk. Wil je weten of renovatie ook een optie voor jouw keuken is? Vraag ons voor meer informatie. We helpen je graag!

Van oud naar nieuw

Deze voor- en na geeft heel goed aan wat het effect van keukenrenovatie kan zijn. Van donker en somber naar fris en modern. Deze keuken kan weer jaren mee. Naast frontjes zijn ook het werkblad en de achterwand vervangen. Daarbij hebben we een nieuwe kookplaat, afzuigkap en dubbele spoelbak met kraan geplaatst.

Als nieuw

Nog zo’n prachtig voorbeeld van hoe een keuken een compleet nieuwe uitstraling kan krijgen door een relatief kleine ingreep. In deze keuken is zelfs alle apparatuur teruggeplaatst! Door het vervangen van werkblad en frontjes en het betegelen van de achterwand met royale rechthoekige witte tegels, is deze keuken weer helemaal als nieuw!