Klassieke klasse

Van alle tijden en helemaal van nu. Deze keuken is een echte klassieker met klasse! Door de keuze voor een schouw, glaskasten en het sfeervolle front met kader, wordt de landelijke stijl van deze keuken nog eens extra benadrukt.

Handige inrichting

Nooit meer achter in keukenkasten duiken. Open de deur en de handige draaiplateaus komen naar buiten. Dat werkt wel even een stuk prettiger en comfortabeler. Op deze manier benut je alle kastruimte -ook die van hoekkastjes- optimaal!

Welkom thuis

Je voelt je direct thuis en welkom in deze keuken. De combinatie van roomwitte fronten en houten werkblad zorgt voor de gezellige sfeer van toen. Deze keuken is echter uitgevoerd met de apparatuur van nu. Een praktische inductie kookplaat bijvoorbeeld!

Sfeer van weleer

Wat ons betreft de sfeerbepaler in deze keuken: de schouw in traditionele stijl. Deze schouw zorgt direct voor die gezellige sfeer van weleer. Maar laat je niet foppen: in de schouw bevindt zich een krachtige afzuiging; deze keuken heeft de sfeer van weleer en het comfort en de gebruiksgemak van nu.