Naturel en wit

Misschien wel de meest neutrale combinatie die er bestaat. Wit en naturel hout. Deze combinatie geeft meteen de sfeer van gezelligheid. Dat komt waarschijnlijk ook door de keuze van het front op het eiland. De plankenstructuur ademt landelijkheid. Het royale eiland is voorzien van lades met handige horizontale handgrepen. Dezelfde grepen komen verticaal terg bij de hoge kast die is uitgevoerd in naturel hout.

Sfeervolle details

Om de landelijke sfeer te benadrukken is in deze keuken gekozen voor een houten lade- inrichting. Robuust, natuurlijk en perfect passend bij de keuken. Dat maakt deze keuken helemaal af en in stijl. Het zijn de details die het ‘m doen!

Stijlvolle greep

Eenvoud en klasse; dat omschrijft deze zwarte handgreep het beste. Op het eiland horizontaal gemonteerd om de lades eenvoudig en soepel te kunnen openen. Op de hoge kast geeft de greep, verticaal gemonteerd, alle grip om de deuren te openen.

Accent van hout

Een ladefrontje van hout. Dat geeft een extra accent aan de inrichting van een hoge kast. De lades lopen soepel en bieden alle ruimte aan je keukenspullen. Aan ieder detail is gedacht en dat maakt deze keuken zo bijzonder. Praktisch in gebruik, stijlvol in uitvoering en een feest om in te koken!