Strak en landelijk

Waan je in het licht en de warmte van landelijk Scandinavië. Een keukenontwerp dat stijlvol en slank is uitgevoerd in just grey; een zachte lichtgrijze kleur. Het eiland met dubbele panelen in twee diktes en verschillende kleuren zorgen voor een onopvallend maar kenmerkend detail. De speelse elementen in contrasterend geribbeld licht new forest oak hout geven deze keuken finesse en stijl!

Bijzondere details

Hoe langer je naar deze keuken kijkt, hoe meer de details je gaan opvallen. De dichte bovenkasten zijn voorzien van een bijzonder detail; geribbeld hout (Memory RI). Het eiland nodigt uit om gezellig aan te schuiven; de dubbele panelen in twee diktes en verschillende kleuren zorgen voor een onopvallend maar kenmerkend detail. De onderkasten zijn afgewerkt met de nieuwe handige T-knop handgreep; matzwart en perfect matchend bij de lichtgrijze fronten. De wandkasten zijn geplaatst tussen kolomwanden; dat geeft deze keuken zijn eigen verfijnde sfeer!

Slim ingedeeld

Een lade-inrichting waar je ‘u’ tegen zegt! Alles perfect op zijn plek in sfeervolle houten lades. Voor een natuurlijke en warme landelijke uitstraling kies je voor een Wood-pakket. Alle laden en korven worden dan uitgevoerd in hout. 

Strakke finishing touch

Als tegenhanger van warm, landelijk en hout heeft deze keuken een strak accent. Het zwarte werkblad, koele staal van de spoelbak en kraan zorgen voor balans. Een goed voorbeeld van de combinatie landelijk en strak!