Dubbel eiland

Twee eilanden verbonden door een robuuste houten barplank in dark split oak. Ook de kastenwand (met slimme opzetkasten voor nóg meer ruimte) is uitgevoerd in deze warme eikenkleur.
Een robuuste, industriële uitstraling die perfect combineert met het eenvoudig wit van de eilanden. De houten wandoplossing Wallsolutions is een ideale manier accessoires en planten toe te voegen aan je keuken.

Stijlvolle wandoplossing

De houten wandoplossing Wallsolutions is een geweldige uitvinding. Voeg eenvoudig wandplankjes met accessoires en planten toe aan de ruimte en varieeer!
Hier uitgevoerd in dark split oak om de sfeer en stijl van de kastenwand terug te laten komen.

Hang het op

Een rekje voor glaswerk, een mandje voor een plantje, pennen of kookgerei. Een boekenplankje voor je kookboek of -zoals hier- een tablet tijdens het koken. Een messenblok of handdoekhaakjes; de mogelijkheden zijn legio. Alles kun je kwijt aan de wand!

Slim ingedeeld

Alle ruimte benut! Onder de afzuigunit van de kookplaat is ruimte in de lade benut voor een praktische besteklade. Je kunt nooit ruimte genoeg hebben immers. En superhandig: je kookgerei en bestek zijn dichtbij wanneer je aan het koken bent.