Licht en greeploos

Niet alleen een lichte kleur geeft een keuken een moderne look. Ook de keuze voor greeploze fronten versterkt het strakke en moderne gevoel. Deze keuken heeft het allemaal. Het licht gekleurde front is greeploos en dat zorgt direct voor de strakke vormgeving. De luchtigheid en het ruime gevoel zijn gecreƫerd door een glaskast en een bijpassend meubel als dressoir voor in de woonkamer. En vergeet het werkblad in dezelfde tint als het front niet; dat zorgt voor rust en eenheid.

Alle ruimte

Hoe veel of weinig keukenspullen je hebt; ruimte heb je nooit teveel! In het schiereiland is heel veel kastruimte opgenomen. Opvallend detail: het interieur van de kasten is uitgevoerd in houtbeleving. Precies hetzelfde als de open kast van het dressoir. Sfeervol en luxe!

Trek de sfeer van je keuken door

Trek de sfeer van je keuken door in bijvoorbeeld je woon- of eetkamer. Door een dressoir (of bureaukast) in dezelfde stijl als je keuken te laten maken, versterk je de stijl van je keuken. Je zorgt voor eenheid en rust. In een kleinere ruimte kan het zorgen voor een ruimtelijk effect. In een grotere ruimte kan een wandmeubel in de stijl en uitvoering van je keuken voor verbinding zorgen tussen wonen en koken.

Glas geeft sfeer

De royale servieskast in deze keuken is zowel voorzien van een vitrine- als een opberggedeelte. Ook hier is het interieur uitgevoerd in houtbeleving voor dat extra luxe gevoel. De glaskast zorgt voor instant sfeer. Voorzien van sfeerverlichting geeft de vitrinekast de finishing touch aan deze keuken en worden je mooiste serviesstukken in het zonnetje gezet.