Strak wit

Wat een beauty! Deze puur witte keuken is mooi in al zijn eenvoud. Het gedurfde contrast van witte greeploze fronten met de zwarte apparatuur, spoelbak en kraan. De houtkleur wandoplossing van WallSolutions zorgt voor zowel extra opbergruimte als sfeer. De warme kleur geeft een mooi tegenwicht aan de verder witte keuken.

Mooi door eenvoud

Glad, strak afgewerkt en zonder handgrepen. Mooi door eenvoud. Door het contrast te zoeken met zwarte apparatuur, spoelbak en kraan en daarnaast voor zwarte wandplanken aan de WallSolutions achterwand te kiezen, maak je deze keuken spannend.

Achterwandoplossing

Dat is weer eens wat anders! De WallSolutions achterwand geeft je keuken een geheel eigen sfeer. In de wand breng je gemakkelijk plankjes aan om je mooiste accessoires op ten toon te stellen. En wat dacht je van zo’n handige boekhouder? Super praktisch tijdens het koken of gewoon voor de sier!

Meteen een heel andere uitstraling

Dezelfde keuken, andere achterwand. Ervaar je het verschil in sfeer? Dat is wat WallSolutions kan doen! Door kleur te bekennen of juist te vermijden, creƫer je je compleet eigen stijl.