Professioneel team

Een betrokken en gezellig team dat staat voor aandacht voor de klant en het waarmaken van onze beloften. Stuk voor stuk thuis in de wereld van keukens en met de passie om van jouw keuken je echte droomkeuken te maken. Maak kennis met de mensen achter Keukencentrum Midden Nederland; ze stellen zich graag aan je voor!

Bep

De jongste telg van de oprichters; dat ben ik! Nagenoeg mijn hele leven draait het al om keukens; ik heb dan ook echt keukenbloed door mijn aderen stromen.

Wat ik van keukens, onze klanten en ons bedrijf vind? Iedere keuken is uniek en de consument die ‘m koopt net zo goed. Daarom is mijn werk ook zo afwisselend, veelzijdig en uitdagend. Iedere dag ga ik aan de slag om bij ons bedrijf weer te werken voor en aan tevreden klanten. Eerlijk duurt het langst is waar het daarbij om gaat.

Gaat er iets niet goed? Zeg het ons. Ben je tevreden over onze keukens en dienstverlening, zegt het dan vooral aan anderen!

Aart

Ik ben Aart. De meeste mensen kennen mij als de man die allerlei hand- en spandiensten verricht binnen Keukencentrum Midden Nederland. Je ziet me in het magazijn en ik kom in actie als er op servicegebied iets geregeld moet worden. Eigenlijk ben ik gewoon het manusje van alles, en dat past ook prima bij me!

Ik word blij van tevreden klanten en zal er alles aan doen om te zorgen dat alles verloopt zoals we hebben afgesproken; daar maken we ons binnen ons bedrijf hard voor! 

In mijn vrije tijd zoeken mijn vrouw Bep en ik graag de natuur en rust van Oostenrijk op. Lekker wandelen en genieten, zodat we opgeladen en weer vol energie thuis en op het werk komen.

Arja

Onze showroom ziet er altijd spic en span uit! Daar ben ik verantwoordelijk voor en dat doe ik met heel veel plezier. Een nieuwe keuken zoek je immers het beste uit in een showroom waar alles fris en netjes is!

Naast op mijn werk ben ik ook graag thuis. Ik geniet daar met volle teugen van mijn kleinkinderen.

Kees

Thuis noemen ze mij: Keessie-keuken. Dat zegt genoeg, toch? Ik ben Kees en ik ontwerp en verkoop al 27 jaar keukens!

Voor iedere klant die bij ons komt zijn de wensen en mogelijkheden weer anders. Daarin kan ik mijn creativiteit dan ook helemaal kwijt. Ik ga met veel plezier voor je aan de slag en bedenk graag samen met jou een goede en mooie keuken! Een keuken die echt bij je past.

Stevan

Mijn naam is Stevan. Ik ben de kleinzoon van de oprichters en help mijn tante en oom (Bep en Aart) parttime mee in het bedrijf. Je komt mij af en toe tegen bij Keukencentrum Midden Nederland.

Keukens vormen een belangrijk onderdeel van onze familie. Ik weet dan ook niet beter dan dat mijn grootouders en mijn oom en tante keukens verkopen. Dat is echt waar onze familie voor staat!

Hoe het allemaal begon

De jaren vijftig

In 1956 begonnen Dirk en Maaike de Groot de handel in een kleine schuur in Leerbroek. Vanuit timmerwerkzaamheden vloeiden in 1966 de keukenactiviteiten voort. De zaken gingen voorspoedig en vier jaar later moest er al worden uitgebreid.

Dochters in het bedrijf

Beide dochters, Alie en Bep, groeiden op tussen de keukens en hielpen mee in de zaak. Er volgde nóg een uitbreiding tot vervolgens het besluit werd genomen om nieuw te bouwen.

Eerlijk duurt het langst

test

Waar staan we nu

In 1996 werd in het nabijgelegen Meerkerk een nieuw bedrijfspand gezet. Een pand met een ruime showroom dat van alle gemakken is voorzien. Vele malen groter en moderner.

Vanaf 1996 opereert het van oorsprong familiebedrijf vanaf deze locatie in Meerkerk. Met Bep en haar man Aart staat de tweede generatie, aan het roer. En nog altijd met evenveel passie als Dirk en Maaike toen. Ons team is inmiddels versterkt met onze nieuwe collega Kees. Ondanks dat Kees geen familie is, voelt hij zich zeer thuis in ons kleine team. Met de komst van Kees blijven wij uiteraard op dezelfde persoonlijke en passievolle manier werken. Met nieuwe ideeën kunnen wij je nog beter begeleiden met de aankoop van uw nieuwe droomkeuken. Daar staan en gaan we voor!