Rolstoelvriendelijke keukens

Een rolstoelvriendelijke keuken is een toegankelijke keuken die goed begaanbaar is voor mensen die minder valide zijn. De rolstoel beweegt gemakkelijk door deze praktische keuken. Er is keuze uit een vast systeem, de keuken is dan geheel afgestemd op de gebruiker. De toegankelijke keuken is ook verkrijgbaar met een hoog-laagsysteem. Het werkblad is verstelbaar in verschillende hoogtes door middel van een hydraulisch of elektrisch systeem. Ook een slingerbedienbaar model is een optie. Alles is binnen handbereik waardoor de keuken verandert in een prettige werkomgeving.

Stel je eigen keuken samen

In onze showroom te Meerkerk is een rolstoelvriendelijke opstelling te zien. Doe inspiratie op en stel vervolgens je eigen keuken samen.
Wil je dat de keuken in hoogte verstelbaar is? Je apparatuur binnen handbereik? De mogelijkheden zijn eindeloos.
Maak keuze uit verschillende materialen en apparatuur om tot de voor jou ideale keuken te komen. Praktisch, maar ook zeker stijlvol. 

Kritische blik

Ben je op zoek naar een rolstoelvriendelijke, begaanbare keuken? Dan vereist dat een kritische blik.
Een keuken die helemaal aan je wensen voldoet, dát is het doel.
Als mindervalide weet je exact waar je tegenaan loopt en wat je handig vindt. 

Met een druk op de knop

Verstel het werkblad of de hoogte van de kastjes met gemak.
Dat is wat een aangepaste keuken comfort en gemak geeft. 

Helemaal naar wens

De keuken is naast erg mooi uiteraard ook erg gebruiksvriendelijk. Kasten die simpel te gebruiken zijn, waarbij de kastindeling automatisch naar de juiste hoogte daalt. 

Je bent welkom

Bij Keukencentrum Midden Nederland combineren we jouw ervaring met de onze en komen we tot een gebruiksvriendelijke keuken. Wij nemen graag de tijd voor je, daarom plannen we bij voorkeur een afspraak met je in. En oja, onze showroom is zeer toegankelijk en natuurlijk rolstoelvriendelijk!

Helemaal zoals jij het wilt

Met een druk op de knop komen de kastjes naar beneden en kun je eenvoudig pakken wat je nodig hebt.